O Čep Floorings - Rezolucije sa a Obično Pitao Zabrinutosti

Od deset godina čep parket je napravio masivni došao nazad i to je jedan od najbrže raste sekcije parket površinu materijala dostupan. podizanje upotrebu prirodni je ne iznenađuje kao kupci naučiti više o korku je neuporediv, jedinstvena nekretnine i svoje posebno pozitivan efekat na okruženju.

klime za ljeto podgoricaustvari, i dalje koristi za parket površinu za 100 o dana, ipak nestao do tehniku-regionu u godini 1950 kad drugačije opremu, kao linoleuma i vinil došao u postojanje, sada izgleda kao "novi" izloženost!



mislim da si ti radoznao previše vezi mogućnosti čep parket površinu i žele da u potpunosti razumijem informacije o to.

Tako uzeti trenutak da čitam sljedeće odgovore na neki veoma zajednički pitanja pitao o prirodni parket naći zašto pojedinci tako koristi sa ovo bi moglo da izvanredno podove proizvod.

Q:

Šta su početne kuće cepa sprat?

: s Obzirom da je kore drveta zapravo, tako zaštitnički barijeru to je prirodno anti-gljivična i odbija insekti, ne održi u statički optužba ili prašine (anti-allergenic), opire kalup i buđava (anti-mikrobiološki) i vatru otporna. Korku je mikro-ćelijska struktura je veoma otporna i da će jastuk udaraca, da se opireš da nicks i apsorbuje zvuči. Sastav čep također radi kao veliki izolator i čini za toplije pod nogama dok da umanjimo zvuk i ukazuju prijenos, general u više zdravo živi okruženju.

Q: Je čep idealno za kuhinje i kupatila?

A: Apsolutno! Korku PlamInzenjering klime Podgorica klime je prirodno otporan na gljivica, kalup, i vlage i toplo pod nogama pa to čini idealno je sprat za kuhinja i kupatilo. Sve što ti treba da uradiš je da primjenjujemo kaput/sealer za vodene polyurethane da se zaštitimo od fleke i prekomjerna tečnost prolije popularan među ove oblasti. Ne brini o stvari razbijanje ako spustio na prirodni jer imaju tendenciju da skok nije odmor!

Q: Koliko vremena čep zemlju zadnji?

A: Sa pravilnu negu, cork podove će trajati preko 50 godina! To nije nužno neobično tako da mogu još dugo izdržati. Čep podove u Biblioteci Naš izabranim predstavnicima su postavio u 1800-a su još uvek iskoristiti danas! Prirodni podove su otporna, lako i teško održavati, treba samo rutina čistim i vlažno-da brišem sa vodom. Za stambena zaposliti, re-čaura sa vodene polyurethane svaki 5-7 godina je definitivno standard održavanje.



Q: Točno gdje li čep došao?

A: Čep dolazi iz zvuk sa u Čep Oak drvo. Plantažama, ili šume, o zaštićeni drveća i grmlja su našli u Zapadnoj Mediterana, uglavnom Portugal i Španiju. Oni su odrastao za samo svrha uživaš svaki 9-12 godina po drveće koje su bar 25 godina stariji. Uklanjanje bark neće naškoditi drvo, u stvari to proteže svoje tvoj život što vodi od 200 da 800 godina!

Kraljica: Kako korištenja čep imati utjecaja na naše okruženje?

A: za Razliku od druge vrste parket materijala ima nije bilo drveće uništio, ne rudarstva, ne opasno, zagađuje hemikalije nekada i ne otpada u proizvodnji čep parket površinu. Cork je zapravo resursa to je sigurno potpuno obnovljivu/održivi i koristeći ima uticaj u okruženju.



Q: sam ja u mogućnosti da Mogu da jedan instalirati prirodni pod me?

A: Sigurno, i vrlo lako čak i ako NISI zgodan tip! Čep koji pluta podovi su napravljeni da zajedno klik i zaključaj, pravi namijenjen laganu, ne nered postavio. Cork sprat pločice su popravio dolje sa cementa ljepilo držati ih sve u mjesto. Odlučujući element: Ako pod-podu je u lošem stanju, to je manje koštalo i vremena da je koristio pluta poda sistem pod uslovom da pod-podu je razumno nivou. Lepak ravno dolje pločice mogu biti upotrebljeni preko bilo kakav čist, mekan, stan i suho pod-pod (drveta ili betona) gdje god pukotine su uglavnom pun i to je bez osjećam ili šta god bi prestani dobar veza.

Post a comment

Private comment

Search form
Display RSS link.
Link
Friend request form

Want to be friends with this user.

QR code
QR