O Čep Floorings - Rezolucije sa a Obično Pitao Zabrinutosti

Od deset godina čep parket je napravio masivni došao nazad i to je jedan od najbrže raste sekcije parket površinu materijala dostupan. podizanje upotrebu prirodni je ne iznenađuje kao kupci naučiti više o korku je neuporediv, jedinstvena nekretnine i svoje posebno pozitivan efekat na okruženju.

klime za ljeto podgoricaustvari, i dalje koristi za parket površinu za 100 o dana, ipak nestao do tehniku-regionu u godini 1950 kad drugačije opremu, kao linoleuma i vinil došao u postojanje, sada izgleda kao "novi" izloženost!mislim da si ti radoznao previše vezi mogućnosti čep parket površinu i žele da u potpunosti razumijem informacije o to.

Tako uzeti trenutak da čitam sljedeće odgovore na neki veoma zajednički pitanja pitao o prirodni parket naći zašto pojedinci tako koristi sa ovo bi moglo da izvanredno podove proizvod.

Q:

Šta su početne kuće cepa sprat?

: s Obzirom da je kore drveta zapravo, tako zaštitnički barijeru to je prirodno anti-gljivična i odbija insekti, ne održi u statički optužba ili prašine (anti-allergenic), opire kalup i buđava (anti-mikrobiološki) i vatru otporna. Korku je mikro-ćelijska struktura je veoma otporna i da će jastuk udaraca, da se opireš da nicks i apsorbuje zvuči. Sastav čep također radi kao veliki izolator i čini za toplije pod nogama dok da umanjimo zvuk i ukazuju prijenos, general u više zdravo živi okruženju.

Q: Je čep idealno za kuhinje i kupatila?

A: Apsolutno! Korku PlamInzenjering klime Podgorica klime je prirodno otporan na gljivica, kalup, i vlage i toplo pod nogama pa to čini idealno je sprat za kuhinja i kupatilo. Sve što ti treba da uradiš je da primjenjujemo kaput/sealer za vodene polyurethane da se zaštitimo od fleke i prekomjerna tečnost prolije popularan među ove oblasti. Ne brini o stvari razbijanje ako spustio na prirodni jer imaju tendenciju da skok nije odmor!

Q: Koliko vremena čep zemlju zadnji?

A: Sa pravilnu negu, cork podove će trajati preko 50 godina! To nije nužno neobično tako da mogu još dugo izdržati. Čep podove u Biblioteci Naš izabranim predstavnicima su postavio u 1800-a su još uvek iskoristiti danas! Prirodni podove su otporna, lako i teško održavati, treba samo rutina čistim i vlažno-da brišem sa vodom. Za stambena zaposliti, re-čaura sa vodene polyurethane svaki 5-7 godina je definitivno standard održavanje.Q: Točno gdje li čep došao?

A: Čep dolazi iz zvuk sa u Čep Oak drvo. Plantažama, ili šume, o zaštićeni drveća i grmlja su našli u Zapadnoj Mediterana, uglavnom Portugal i Španiju. Oni su odrastao za samo svrha uživaš svaki 9-12 godina po drveće koje su bar 25 godina stariji. Uklanjanje bark neće naškoditi drvo, u stvari to proteže svoje tvoj život što vodi od 200 da 800 godina!

Kraljica: Kako korištenja čep imati utjecaja na naše okruženje?

A: za Razliku od druge vrste parket materijala ima nije bilo drveće uništio, ne rudarstva, ne opasno, zagađuje hemikalije nekada i ne otpada u proizvodnji čep parket površinu. Cork je zapravo resursa to je sigurno potpuno obnovljivu/održivi i koristeći ima uticaj u okruženju.Q: sam ja u mogućnosti da Mogu da jedan instalirati prirodni pod me?

A: Sigurno, i vrlo lako čak i ako NISI zgodan tip! Čep koji pluta podovi su napravljeni da zajedno klik i zaključaj, pravi namijenjen laganu, ne nered postavio. Cork sprat pločice su popravio dolje sa cementa ljepilo držati ih sve u mjesto. Odlučujući element: Ako pod-podu je u lošem stanju, to je manje koštalo i vremena da je koristio pluta poda sistem pod uslovom da pod-podu je razumno nivou. Lepak ravno dolje pločice mogu biti upotrebljeni preko bilo kakav čist, mekan, stan i suho pod-pod (drveta ili betona) gdje god pukotine su uglavnom pun i to je bez osjećam ili šta god bi prestani dobar veza.

Post a comment

Private comment

Comment is pending approval.

Comment is pending blog author's approval.
Search form
Display RSS link.
Link
Friend request form

Want to be friends with this user.

QR code
QR