O Čep Floorings - Uzrokuje u Obično Pitao Problema

Zadnjih 10 godina čep sprat, poznate je napravio masivni došao nazad i je li također jedan od speediest raste porcije parket materijala dostupan. podizanje upotrebu prirodni je nema iznenađenja kao mušterije naučiti više o korku je neuporediv, jedinstvena nekretnine kao svoje pozitivan efekat da naš okruženju.

klime grijanje hladjenje u podgoricaustvari, je koristi za podove za stotine mjeseci, ipak nastavio da ode do način-bočni u 1950 kad drugačije rješenja, kao ploča i linoleum je došao u postojanje, sada izgleda kao "novi" razvoj!mislim da si ti zainteresovan previše o mogućnosti čep podove i očajna da su svjesni o to.

Stoga uzeti trenutak da naučiš sljedeće odgovore na neki ekstremno zajednički zabrinutosti pitao o prirodni parket da otkriješ zašto potrošači su tako koristi sa ovo bi moglo da izvanredno parket površinu proizvod.

Kraljica:

Šta su početne rezidencija cepa parket?

: s Obzirom da je kore drveta zapravo, tako zaštitnički barijeru to je prirodno anti-gljivična i odbija insekti, ne drži u kancelarijskog materijala optužba ili možda prašine (anti-allergenic), opire buđava kalup i (anti-mikrobiološki) i je li također vatru zaštićeni. Korku je mikro-ćelijska struktura je veoma otporna i da će jastuk udaraca, da se opireš da bubuljice i apsorbuje zvuči. Sastav čep isto tako radi kao je izolator i čini za toplije pod nogama dok spušta zvuk i replicirati prijenos, sveukupno u više zdravo živi okruženju.

Q: Je definitivno čep pogodan za kuhinje i/ili kupatila?

A: Apsolutno! Korku je prirodno otporan na gljivica, Gree klime Podgorica kalup, i vlage i toplo pod nogama pa to čini idealno je sprat za kuhinja i kupatilo. Sve što ti treba da uradiš je da primjenjujemo kaput/sealer za vodene polyurethane protiv fleke i prekomjerna tečnost prolije popularan među ove oblasti. Ne brini o stvari razbijanje ako smanjena na prirodni jer imaju tendenciju da skok nije odmor!

Q: Koliko vremena čep podove zadnji?

A: Sa briga, čep podove će trajati preko 50 godina! Nije neobično da im dozvoliti da još dugo izdržati. Čep parket površinu u Arhive Naš izabranim predstavnicima su instalirao u 1800-a su još uvek iskoristiti danas! Čep podove su otporna, lako i teško održavati, treba samo rutina vlažno-da brišem i čistim sa vodom. Za stambena koristiti, re-čaura sa vodene polyurethane svaki 5-7 godina je obično standard zaštitu.Q: Točno gdje li čep došao?

A: Čep dolazi iz bark u Čep Oak žbun. Plantažama, ili šume, o zaštićeni šumi su našli u Zapadnoj Mediterana, uglavnom Portugal i Španiju. Oni su proširena za samo svrha uživaš svaki 9-12 godina preko drveće da su bar 25 godina stariji. Uklanjanje bark neće naškoditi drvo, u stvari to produžava svoje postojanje što varira od 200 da 800 godina!

Kraljica: Kako aplikacija o čep utjecati na naše okruženje?

A: za Razliku od skoro svaki drugi vrste parket zalihe ima ne drveće uništio, ne rudarstva, ne štetne, zagađuje hemijske supstance nekada bez otpada u proizvodnji čep sprat, poznate. Cork može biti opisana kao resursa to je sigurno potpuno obnovljivu/održivi i koristeći ima uticaj u okruženju.Q: Mogu instalirati prirodni pod sebe?

A: Sigurno, i vrlo lako čak i ako NISI zgodan tip! Čep koji pluta podovi su napravljeni da klik i zaključati je zajedno, pravi značilo za laganu, jednostavno ne nered jedinica instalaciju. Cork pločice su popravio dolje sa cementa ljepilo držati ih sve u mjesto. Odlučujući pitanje: Ako pod-podu je u lošem stanju, to je zaista manje koštalo i vremena da je koristio pluta parket sistem dok pod-podu je razumno nivou. Lepak dole pločice mogu biti upotrebljeni preko bilo kakav čist, jednostavno, stan i suho pod-pod (drveta ili možda betona) točno gdje pukotine su uglavnom pun u stvari to je bez osjećam ili šta god bi prestani dobar povezati.
Search form
Display RSS link.
Link
Friend request form

Want to be friends with this user.

QR code
QR